afdrukken

Fruitbedrijf Bex

Fruitbedrijf Bex is een volledig geïntegreerd fruitbedrijf met een familiaal karakter in Gingelom (opgericht in 1949). Dankzij de jarenlange ervaring is Bex Fruit uitgegroeid tot een moderne onderneming die borg staat voor kwaliteit. Bex Fruit beschikt over 110 ha en biedt een uitgebreid assortiment fruit aan: appels, peren, kersen en krieken. Bex Fruit is een groothandel die alles zelf verzorgt, van de teelt en pluk tot sortering. Ook de bewaring en de verkoop gebeuren onder eigen merknaam. De productie van het fruit wordt voor 100% door het eigen bedrijf gesorteerd en bewaard.

Individuele bezoekers
Betalende rondleidingen

Elke dinsdag in april om 14 en 15 uur.

Bloesemterras
Zondag 29 april 2018 van 10 tot 18 uur met rondleidingen, terras, streekproducten, animatie,...

Groepen
Groepen kunnen na afspraak van maandag tot vrijdag een begeleid bezoek brengen. Je krijgt een zicht op de boeiende fruitnijverheid, ontvangt een appelpakket en proeft er een glaasje appelsap. Ook te combineren met een rondrit (zelf voor vervoer zorgen). Kostprijs 4,00 EUR p.p. / duur 1,5 uur / vergoeding gids 60,00 EUR. Reserveren via Toerisme Sint-Truiden.

Soort activiteit:Fruitbedrijf of veiling
Telefoonnr: 3211481900
Adres: Houtstraat 2A, 3890 Gingelom
Deelgemeente: Gingelom

Reacties

Nadya Nossatch 3/08/2016

Geachte

ik ben op zoek naar werk in maand augustus en september, hebben jullie werkende handen te kort? , kan ik onmiddellijk staarten in fruit plukken

Bedankt voor eventuele aantwoord

Jouw reactie

*

*

*

reactie *

Facebook

Nieuwsbrief ontvangen?

* * * schrijf me in!
created by Tobania